DEKADENS @ PokeFest II

Concert benefit In Memoriam
Cosmin Hurdubețiu
History:

In seara de 25 Decembrie 2008, după un extraordinar concert, Cosmin  (cunoscut mai mult ca Poke), vocalul formației Recycle Bin, din cauza unui atac de cord, a plecat dintre noi. În acea perioada a aflat că soția lui este însărcinată. Cosmin a fost pentru toți un prieten, dar pentru unii un frate. A iubit oamenii, viața și nu in ultimul rând muzica. A plecat, dar spiritul lui a rămas alături de noi. Pentru a păstra memoria lui Poke si pentru a-i ajuta familia, noi, prietenii lui Poke din toată țara, am decis să organizăm anual un festival caritabil.

Prima ediție a avut loc pe 19 septembrie 2009 în Club Fabrica, unde 500 de oameni au venit să se distreze și să aducă un omagiu lui Poke ascultând muzica ce i-a marcat viața. La chemarea organizatorilor au răspuns șapte trupe, toți prieteni buni cu Poke și au cântat fără onorariu sau alte pretenții materiale:

Coercion, Niște Băieți, Pavilionul 32, ZOB, Recycle Bin (formația lui Poke), Molotov Cocktail (SUA), Sick on the Bus (Anglia).


Anul acesta  se continuă tradiția cu Pokefest ediția a II-a. Festivalul va avea loc pe 17 septembrie și va începe la ora 19,00.

Anul acesta vor cânta: ZOB, Dance Trauma (ska, Cluj), Dekadens (indie rock), Recycle Bin (punk rock), Rock n Ghenă (hardcore), Shlitz (pop rock, Cluj).

EnJOY dekadent music!
Advertisements

1 Comment

Filed under gigs, news

One response to “DEKADENS @ PokeFest II

  1. Pingback: Butterflies rehearsals | DEKADENS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s